Lifestyle op z'n Wiebels

Eigenlijk

Minions - procaffinatingEigenlijk had ik een ‘alles op z’n elfendertigste-dag’ op de planning staan. Lekker lang uitslapen, nog langer in pyjama op de bank lummelen, de wasmachine zo af en toe aanzwengelen, geen culinaire hoogstandjes maar friet. Zo’n dag dus. In mijn optiek volkomen verdiend. Alleen was ik zo slim geweest om juist op deze ‘ik wil lummelen-zaterdag’ een afspraak met de contactlenzenspecialist in te plannen. Waarschijnlijk omdat ik op het moment van plannen de ‘elfendertigste dag’ nog helemaal niet in beeld was.

Omdat ik op het moment van controle mijn lenzen minimaal twee uur (maar liefst langer) in moet hebben zat ik rond de klok van tien uur al prezie-heerlijk  aangekleed en wel op de bank. Waardoor ik het appje van Vriendin met de mededeling dat zij naar mijn stad ging om te shoppen nu eens niet mistte.

Een half uurtje later troffen wij elkaar al in de stad. Na een heerlijk rondje shoppen (zes winkels een restaurant ;-)) liep ik voor de verandering eens keurig op tijd bij de contactlenzenspecialist binnen. Een unicum. Normaal gesproken gaat het bij de eerste afspraak altijd mis, kom ik vanwege mijn talent een dag te vroeg of een week te laat of zo. Maar dit terzijde.

Een half uurtje later liepen we in de stromende regen richting parkeergarage en schuilend onder de overkapping bij een winkel namen Vriendin en ik afscheid. We werden ‘betrapt’ door Q. Samen zwaaide we Vriendin uit en al babbelend liepen we bij de supermarkt naar binnen alwaar ik een pakje glutenvrije frikandellen ging scoren. Na ook afscheid van Q. te hebben genomen liep ik naar huis, mij bedenkend dat dit soort spontane dagen eigenlijk veel en veel leuker zijn dan ‘elfendertigste-dagen’. Toch!

© Rianne, 19 september 2015

Advertenties

5 thoughts on “Eigenlijk”

Reacties zijn gesloten.