Zij van

Zij van Wiebeltjes? Dat ben ik. Een niet meer zo piepjonge vrouw (volgens de gangbare normen val ik in de categorie middelbare leeftijd) maar dat wil niet zeggen dat ik alles al weet, alles al kan, alles al heb ervaren. Het wil trouwens ook niet zeggen dat ik geen ‘Beetje dom’ momentjes meer heb. Of eureka momenten. Verre van kan ik wel stellen.

In het laatste decennium van de vorige eeuw ben ik in een periode van vijf jaar getrouwd, moeder geworden, gestopt met werken en gescheiden. Vanaf nu kan mijn leven er alleen maar op vooruit gaan dacht ik op 31-12-1999 tegen de klok van 24 uur. Achteraf bezien was die gedachten niet helemaal correct. Er stond mij nog een ienienienie dieptepuntje te wachten; begin 2002 kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Het verklaarde veel. Het krachtverlies, de spontane valpartijen, de vermoeidheid.

Ondertussen zijn we al weer wat jaartjes verder. Heb ik mijn weg qua omgaan met fibromyalgie redelijk gevonden. Weet ik ook aardig om te gaan met mijn lactose- en gluten intolerantie. Woont kind nog thuis maar zit, gezien zijn leeftijd (23), het zware opvoedkundige werk er wel op.  Werk ik als semi-ICT-er in de zorg, studeer tussen de bedrijven door en dwing mijzelf met enige regelmaat om samen met Evy te gaan rennen.

Wat valt er verder nog te vertellen? Heel veel eigenlijk. Daarom blog ik. Dagelijks. Over van alles en nog wat. Meestal van de hak op de tak. Want eenmaal een chaoot altijd een chaoot.

Veel leesplezier hier.

Liefs,

Rianne

Ps. Mocht je om wat voor reden contact met mij op willen nemen, gebruik dan onderstaand contactformulier.